Avdelning

Student

Connect

På Exsitec lägger vi stor vikt vid att skapa relationer med studenter och värdesätter högt att få in nyexaminerade som kan bidra med ny kunskap, nyfikenhet och driv.

Trainee

Vi är väldigt stolta över vårt traineeprogram. I år har traineeprogrammet funnits i sex år och hela 35 traineer började hos oss i augusti 2019.

Under traineeprogrammet får du en bred utbildning inom hela vårt erbjudande, en konsultskola och en mentor som du får följa med ut i praktiken. Dessutom får du en stark gemenskap och ett stort kontaktnät över hela organisationen.

Under årens lopp har vi utökat vårt traineeprogram genom att också erbjuda platser för trainee inom marknadsföring och digital försäljning samt affärsutveckling och sälj.

Ansökan till Exsitec traineeprogram öppnar den 29e augusti

 

Se filmer om att jobba på Exsitec

Är du inte klar än?

För dig som fortfarande har något år kvar på universitet har vi varje år Linköpings bästa sommarjobb inom vårt område digitalisering. 

Vi har också vana att handleda exjobb inom en rad olika ämnen.  Studenter har även utfört sin praktik hos oss  och extrajobbat under terminerna inom olika områden.

Har du en idé kring vad vi skulle kunna skapa tillsammans? Maila linn.alvin@exsitec.se

Träffa oss

Exsitec älskar att få utbyte med studenter därför åker vi varje år på en rad mässor. I år kan ni träffa oss på TEAM, D-dagen, Utnarm, i-dagen, LINK med fler.

Vi anordnar också en rad studentaktiviteter på våra orter så håll utkik om du vill få reda på mer om oss och träffa våra konsulter!

 

Bättre tillsammans

På Exsitec värdesätter vi vår kultur högt och jobbar aktivt för att sprida och förbättra den. Vår kultur präglas av vår värderingar enkelhet, framåtanda, affärsmässighet och glädje. Vi sätter personlig utveckling högt och ger vår medarbetare utrymme att själva forma sin roll och arbetssituation. 

Förutom att vi har roligt på jobbet så ser vi till att komma ut på gemensamma aktiviteter för att stärka vår gemenskap och växa tillsammans. Varje kontor har en aktivitetskalender där en rad olika aktiviteter förekommer såsom AW, vinprovning, kontorsfix och deltagande i olika idrottsevenemang (tjurruset och stafettvasan). En gång i veckan ordnar vi en gemensam frukost på varje kontor.

Tre gånger om året anordnar vi också kick-off där hela företaget samlas för att utbyta kunskap, inspireras och ha roligt tillsammans.

Vad erbjuder Exsitec mig?

På Exsitec är vi måna om att våra medarbetare ska ha roligt och utvecklas på jobbet. Som anställd får du en rad förmåner.

 • Utveckling

  Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter genom våra interna trainee-, mentor- , ledarskaps- och säljprogram. Dessutom åker du kontinuerligt på externa och interna konferenser för att lära dig om nya områden, dela kompetens och inspireras.

 • Flexibilitet

  Hos oss tillämpar vi komptid vilket gör att du hanterar din arbetstid flexibelt. Då vi är spridda på flera orter i Sverige kan du dagligen välja vilken ort du arbetar på. Eller så kanske du permanent vill byta från en ort till en annan!

 • Variation

  Idag har vi fler än 500 kunder, detta ger oss en varierad vardag där du stöter på många typer av verksamheter med olika behov och utmaningar. Vi tar hem våra projekt till kontoren och arbetar allt som oftast i en multiprojekt-miljö.

 • Hälsa

  Vi tror på att friskvård och hälsa är en nyckel för att skapa välmående medarbetare - därför får du som anställd 5000 kr i friskvårdsbidrag. Dessutom tränar vi ofta tillsammans vilket är både roligt och skapar gemenskap.

Snickaregatan 40
582 26 Linköping Vägbeskrivning info@exsitec.se 010-333 33 00 Se sida

Aarhus

Tangen 6
8200 Aarhus Vägbeskrivning Se sida

Borlänge

Forskargatan 3
781 70 Borlänge Vägbeskrivning info@exsitec.se 010-333 33 00 Se sida

Borås

Lilla Brogatan 6
503 30 Borås Vägbeskrivning

Göteborg

Kungsportsavenyen 34
411 36 Göteborg Vägbeskrivning info@exsitec.se 010-333 33 00 Se sida

Helsingborg

Florettgatan 29B
254 67 Helsingborg Vägbeskrivning Se sida

Karlstad

Södra Kyrkogatan 6
652 24 Karlstad Vägbeskrivning Se sida

Malmö

Skeppsbron 5
211 20 Malmö Vägbeskrivning info@exsitec.se 040-10 00 00 Se sida

Skövde

Kaplansgatan 16C
541 34 Skövde Vägbeskrivning

Stockholm

Olof Palmes Gata 13
111 37 Stockholm Vägbeskrivning info@exsitec.se 010-333 33 00 Se sida

Söderhamn

Sjötullgatan 64
826 50 Söderhamn Vägbeskrivning info@exsitec.se 010-333 33 00 Se sida

Uppsala

Dragarbrunnsgatan 46
753 20 Uppsala Vägbeskrivning info@exsitec.se 010 - 333 33 00 Se sida

Örebro

Järntorgsgatan 3
703 61 Örebro Vägbeskrivning info@exsitec.se 010-333 33 00 Se sida

Jobbar du redan på Exsitec?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@exsitec.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor