Skövde

Händelsernas centrum

 

I Skövde har Exsitec ett mindre kontor drygt 5 minuters promenad från centrum och med resecentrum ett stenkast bort. Kontoret ligger i ett modernt flerplanshus där flertalet andra IT-bolag sitter i en open officelösning (men med egna kontor). Det finns både restaurang och fik i anslutning till kontoret. Värt att nämnas är att gratis parkering även finns vid närheten av byggnaden.

Kontoret är lokaliserat i ett storsatsande gemensamt IT-kluster vid namn Science Park Skövde. För tillfället finns över 100 stycken IT-bolag inom allt från spelutveckling, it-konsultbolag till fintech bolag. Inom en tioårsperiod är tanken att dubblera den gemensamma kontorsytan och därmed antalet företag. Samtidigt ligger Högskolan i Skövde på samma område, vilket påminns av det täta samarbetet med Science Park.

Skövde ligger vackert beläget vid Billingebergets fot, mitt emellan Vänern och Vättern. Det är en stad som känner positiva vindar och tillväxt. Stora arbetsgivare är Försvarsmakten, Skaraborgs sjukhus samt Volvo lastvagnar och personbilar. I Skövde bygger Volvo sina motorer och en satsning kommer göras för att ställa om till elmotorer i framtiden. Staden har annars blivit uppmärksammad för sin innovation i spelutvecklingsbranschen, vilket leder till många start-up bolag som sitter på Science Park. Annars görs stora satsningar på Billingeberget för att bli ett fullgott aktivitetscenter året runt, vilket innebär att allt från konstgjorda längdskidspår, utförsåkning, mountainbike, motorsporter, vandringsleder, utomhusmatlagning och klättring finns. När det kommer till sport är Skövde en handbollsstad, där både damerna och herrarna befinner sig i högsta serierna.

Skövde

Kaplansgatan 16C
541 34 Skövde Vägbeskrivning Se sida

Bättre tillsammans

På Exsitec värdesätter vi vår kultur högt och jobbar aktivt för att sprida och förbättra den. Vår kultur präglas av vår värderingar enkelhet, framåtanda, affärsmässighet och glädje. Vi sätter personlig utveckling högt och ger vår medarbetare utrymme att själva forma sin roll och arbetssituation. 

Förutom att vi har roligt på jobbet så ser vi till att komma ut på gemensamma aktiviteter för att stärka vår gemenskap och växa tillsammans. Varje kontor har en aktivitetskalender där en rad olika aktiviteter förekommer såsom AW, vinprovning, kontorsfix och deltagande i olika idrottsevenemang (tjurruset och stafettvasan). En gång i veckan ordnar vi en gemensam frukost på varje kontor.

Tre gånger om året anordnar vi också kick-off där hela företaget samlas för att utbyta kunskap, inspireras och ha roligt tillsammans.

Jobbar du redan på Exsitec?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@exsitec.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor